2018-04-06 435 浏览
香港地少人多 , 一到 lunch time , 所有既茶餐廳/餐廳都好多人。我地係灣仔溫嚟溫去都只係見到呢間車仔麵咁多人 , 諗住咁多人嚟呢到食 , 就諗住一定好好食 , 但惡夢就開始發生!!裡面唔算大 , 都唔算細 , 只係個廚房都佔咗三分一 , 卑客人坐既位都唔多 , 有9-10張枱。我同朋友(共3個)係阿姐既指導下 , 座左第6張 , 阿姐好似好趕咁 , 得意企係你(客人)附近。心想 : 阿姐 , 我想有d私人空間去点嘢食呀 , 總之 , 一句講曬 , 態度差、服務差!!講下d食物 , 叫左1份雞腳、1份豬紅、1份蘿白&1杯凍0茶。雞腳 , 好細隻 , 豬紅 ,散曬 , 蘿白 , 有渣。總之一句講曬 , 難食!!!