2021-10-19 63 浏览
一直都好想嚟呢間試因為見有五百幾個好評、今晚7:30左右到不用排隊walk-in。坐低後我叫了左口魚裙邊魚子海膽飯定食、友人叫了鰻魚飯定食。大概5分鐘左右鰻魚飯定食到了(賣相普通忘了影相)、友人說味道好一般。大概20分鐘左右我自己的還未到催促了兩次分別兩個侍應都說製作中。最後第三次催促是一個男侍應、我建議不如取消跟住另一位女士應就將我的定食擺上台。友人忍不住說了句:差不多半個鐘魚生飯不用烹調為什麼要這麼久!那位男侍應竟然說:「因為裙邊要燒所以要耐啲!」呆了、我地忍唔住話條裙邊要燒半個鐘?其實慢唔緊要點解唔直接道個歉承認廚房太忙或漏單錯誤要講呢個白痴藉口。。最後埋單$33x 兩人一點也不值。除咗服務差講返我自己個左口魚裙邊魚子海膽飯,飯帶酸又凍、海膽唔新鮮唔甜、魚子帶少少苦、只有左口魚裙邊燒香Juicy帶油香叫好吃。總結一次性以後唔會再來!
左口魚裙邊魚子海膽飯