2019-05-18
坦白講用左Open Rice咁耐都沒諗過註冊同寫評語因為太麻煩,但間野真係差到連我本身嫌麻煩嘅人都要搞注冊寫評語。今晚約了成班朋友仔飯聚,有人推薦哩間,睇食評見唔錯,尖沙咀又有分店,覺得有水準保証就打算可以放心試下。叫左4人餐,主菜是海鮮意飯,南瓜意粉和籠里雞作反,再加一個豬手和薯條。除左前菜和豬手好食(豬手出乎意外地好食,好脆,但有肉汁),三個主菜簡直上不了枱面。海鮮意飯: 海鮮是够料的,但啲飯味道淡,沒有海鮮味,更不像是意大利菜。南瓜意粉味道好淡,完全好似食水煮意粉。只咩雞作反:就真係好好作反,話係此店招牌菜,用走地雞整,上菜時見兩邊焗燶晒,我地麻煩侍應換。朋友話,可能轉頭拿回來都是那只,結果開口中。算,我地忍,朋友拿了雞腿肉撕開咬一口,哇,肉老到乾晒,大佬,成三百幾蚊只,老到咁送都唔要啦,即刻麻煩佢地整果只,侍應話要等多20分鐘,冇問題,等得起。結果5分鐘不到,又上碟了,之前黑邊的位置不見了,但沒理由咁快,心諗,唔會做左手腳都係果只雞掛?吃落都心凉了一半,啲雞肉又老又鞋又乾身!十分失望,對招牌菜失望!對服務態度失望!埋單在信用卡打折後都1400!成300蚊一位,咁嘅價錢,咁嘅食物
南瓜意粉味道好淡,完全好似食水煮意粉。
埋單在信用卡打折後都1400!成300蚊一位,咁嘅價錢,咁嘅食物水準,簡直係伏!
一定冇下次!