鑼灣嘅HESHEEAT,裝修簡潔得嚟又帶點文青feel,最啱約埋三五知己嚟chill下。我同朋友揀咗晚餐時段,餐廳燈光柔和,氣氛輕鬆,坐低即刻feel到成個人放鬆晒。幾有格調,空間足夠,傾偈都舒服啲。呢度嘅服務都幾貼心,店員態度友善,介紹菜式時亦好詳細,令人食得更加安心。總括嚟講,HESHEEAT無論係環境定係服務都令人滿意,係一個幾好嘅聚腳點。燒春雞黑松露燴意大利飯,呢個組合真係無得輸!燒春雞皮脆肉嫩,咬落去juicy得嚟又唔會太油膩,黑松露嘅香氣撲鼻而來,意大利飯煮得啱啱好,粒粒分明又帶點creamy,食落口感豐富。黑松露同雞肉嘅味道完美融合,每一啖都令人回味無窮,絕對係必試之選。烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁,牛扒煎得外焦內嫩,切開見到粉紅色嘅肉心,肉質軟腍多汁,咬落去滿口牛香。燒汁味道濃郁但唔會太鹹,同牛扒好夾,配埋香脆嘅薯條,簡直係完美組合。牛扒嘅份量都幾足,食完滿足感爆棚,肉食愛好者一定唔可以錯過。酥鬆牛角包X特濃牛乳5.0軟雪糕,呢個餐後外賣真係令人驚喜!牛角包外皮酥脆,內裡鬆軟,搭配滑溜嘅牛乳雪糕,一冷一熱嘅口感層次豐富。雪糕奶香濃郁,唔會太甜,同牛角包一齊食,味道出奇地夾

酥鬆牛角包X特濃牛乳5.0軟雪糕,呢個餐後外賣真係令人驚喜!牛角包外皮酥脆,內裡鬆軟,搭配滑溜嘅牛乳雪糕,一冷一熱嘅口感層次豐富。雪糕奶香濃郁,唔會太甜,同牛角包一齊食,味道出奇地夾。雖然係外賣,但質素一啲都唔馬虎,食完令人忍唔住想encore。