2019-06-19 195 浏览
今次已經係第二次幫襯 食過返尋味嘅原因莫過於佢選擇種類多上菜快食物質素良好🤩🤩🤩🤩🤩今次再嚟嘅時候佢已經轉咗做電子餐牌 scan QR code 就可以落單唔單止方便快捷而且十分環保😋😋😋另外今次我一讚嘅就係員工嘅態度 好勤力咁幫我地收野 仲會問清楚我哋要唔要先 相當有禮貌😚😚😚我個人就比較鍾意食熟食 但都有食過魚生 唔腥 而且份量一啲都唔孤寒🥳🥳🥳講到熟悉最鍾意嘅就係佢嘅炒蜆 鐵板一口牛 芝士焗帆立貝 大件得來相當入味 起碼encall咗四次🤪🤪🤪飲品方便唔單止有日本清酒梅酒,仲有啤酒忌廉溝鮮奶等等汽水類,小朋友嚟到仲有果汁先生嘅橙汁同蘋果汁飲😛 但我最欣賞嘅都係佢有道地嘅綠茶 食到飽嘅時候飲番舒服晒