2023-01-08 49 浏览
經過過呢個商場幾次, 見呢間餐廳自成一角, 落地玻璃窗入面裝修別緻,餐廳中間嘅旋轉木馬卡座勁搶眼!放假特登帶埋媽咪黎試下順便係附近行下街🥳坐位闊落,環境真係好靚同舒適😊 Lunch hour黎到都幾多人,雖然坐唔到木馬位,不過之後都借到位打到卡🤣一人一個set lunch share食,+$20可以加個沙律或餐湯配蒜蒜包,幾抵,我地就每樣加一個試下。服務員話餐湯同沙律會不時更換款式,今日就係薯仔忌廉湯同三文魚凱撒沙律。湯好creamy,簡簡單單飲到好單纯既薯仔味,配濃味既蒜茸包好夾。沙律菜都新鮮,煙三文魚亦唔少🥗👍🏻All Day Breakfast🥘好豐富既全日早餐!有炒蛋、纽倫堡豬肉腸、車厘茄、炒蘑菇、煙三文魚、蒜蓉意大利包同我既至愛-薯餅。份量足之餘,每樣食材都好味👍🏻貫徹餐廳名用一個Skillet 上,保溫得黎又有特色!Dirty Beef Burger🍔熔岩芝士加上流心蛋黃🍳真係好正!切開beef patty入面微微粉紅色勁吸引🤤咬落去好juicy😋秘製醬汁有少少微辣,加上洋蔥既焦香甜味🧅幾醒胃,媽咪好鍾意🥳Burger份量真係唔少,但係啲薯條🍟新鮮熱辣咁又好難抗拒🤣肥…都係

All Day Breakfast🥘

Dirty Beef Burger🍔

熔岩芝士加上流心蛋黃🍳真係好正!
切開beef patty入面微微粉紅色勁吸引🤤
Burger份量真係唔少,但係啲薯條🍟新鮮熱辣咁又好難抗拒🤣肥…都係留返聽日減🤣

甜品🍮梳乎厘奄列

聽講好受歡迎,所以食到好飽都要試試😂
佢既出場只能用震撼來形容😲😲係我見過最澎湃既梳乎厘🤣
切開佢既時候震藤藤好吸引啊!
媽咪食得出佢無落麵粉,100%雞蛋焗製。食落的確好有濃蛋味,蓬鬆輕盈有空氣感。
一定!一定!一定!要配埋上面既忌廉同水果一齊食,忌廉令奄列更香滑,berries就減低甜膩感!超正!

2023-01-05
午餐