2010-03-05
一家人去吃午飯, 入到去好似街巿咁, 個地下係膠地版+油立立+水汪汪, 樓底好矮所以好困聲好噪, 我地6個人, 我地多人又唔想臨時轉地方食飯, 咁就'冼'住咁滑入去... 得個細房有位, 但係果房好污糟,有陣味, 100 尺多D 放2大3細枱! 嗰呀姐仲口多多爆左句話係佢地職員放飯的地方! 我地要轉枱, 佢地話可以, 食住先啦, 結果當然係食到尾都冇轉啦, 所以千其唔好入房, 係入面係完全冇人彩你, 理你的話都唔係好招呼, 個個都生手, 要菜單睇下都冇, 你話有幾嚴重~食物呢:~蓮'牛'餅俾錯左, 講左N次唔係點心個種, 係小菜個種, 叫佢換又有左件事~點心類: 叫左8個, 馬拉糕可以吃, 其他係多味精既屋邨茶樓貨~乳豬: 皮脆, 不過有一半都好厚肥膏~霸王雞:好'un', 冇特別味, 街巿腊味檔既味, 呃錢菜!~梅子骨:唯一好味d~其他小菜及炒飯兩碟(太普通, 唔寫)你估平嗎? 位位$150!!!!! 應該係計多左的, 但我地太想快D走, 同埋唔知又要等多幾耐, 諗左一陣就決定好罕有咁豪俾佢!堂食當然冇下次啦, 佢D外賣燒味(飯)反而係最好食
食物呢:
~乳豬: 皮脆, 不過有一半都好厚肥膏
~梅子骨:唯一好味d
~其他小菜及炒飯兩碟(太普通, 唔寫)
堂食當然冇下次啦, 佢D外賣燒味(飯)反而係最好食