(非会员)
2010-08-17 38 浏览
上星期五放工約左男朋友去睇戲, 見仲有時間就O係灣仔附近搵D野食先出發去TIMES 睇戲,之前O係呢間餐廳食過午餐覺得都幾抵食, 就諗住黎呢到試下佢地D 晚餐我地上到去個RECEPTION 問我地想坐23/F 定25/F, 我諗住簡簡單單食D 野食所以就揀左坐23/F.我地坐低見個小食 PROMOTION 都係$50左右一個,就叫左個NACHOS 配杯野飲,另外又叫左MUSHROOM SOUP, SEAFOOD RISOTTO同埋心太軟.NACHOS 真係好香好脆MUSHROOM SOUP 淡左D, 加左D PEPPER 就好D,RISOTTO D 汁好濃, 又唔會煮得太硬, 幾好.心太軟D 味好濃, 好味道另外值得一提佢地D 服務都幾唔錯, NACHOS 落枱時又提醒我地小心碟熱,湯同RISOTTO 黎到又問我地要唔要D 調味.最後又會問番我地呢一餐點, 仲同我地有講有笑最後我地見時間差唔多就走啦好平凡但幸福既一晚=)

我地坐低見個小食 PROMOTION 都係$50左右一個,
就叫左個NACHOS 配杯野飲,

NACHOS 真係好香好脆

RISOTTO D 汁好濃, 又唔會煮得太硬, 幾好.
心太軟D 味好濃, 好味道

另外值得一提佢地D 服務都幾唔錯,
NACHOS 落枱時又提醒我地小心碟熱,
湯同RISOTTO 黎到又問我地要唔要D 調味.
最後又會問番我地呢一餐點, 仲同我地有講有笑

最後我地見時間差唔多就走啦

好平凡但幸福既一晚=)
心太軟
seafood risotto, 好大碟=)
2010-08-13