2021-10-31
見到OpenRice 食評見佢評價好似唔錯、諗住行完山過嚟試一試。點知一個字 伏😡😡😡 亦係我第一次寫食評!嗌咗一個壽喜燒 和牛一般 唔值$288、刺身拼盤七點。價錢 $788⋯! 但份量極少、 已經開始食到有啲火、再黎 兩碟壽司卷、吞拿魚同埋蟹、賣相同埋食物 完全似係一個實習師傅包出黎、壽司卷切到一忽忽、睇見都唔開胃。最火係佢哋嘅服務態度真係好差!正諗住食完碌卡快啲走人~差唔多8:00埋單!等咗15分鐘、有啲唔對路、問吓個經理發生咩事!佢話佢哋部機壞咗~係咁嘅load緊、叫我哋等多一陣!好我哋就等多一陣!等到8:30pm…問佢哋等完未~個經理態度勁差話我哋都等緊部機整返好~身為一間居酒屋經理⋯完全冇諗過顧客嘅需要、請問佢部機未整返好係咪繼續叫我哋等到收工?點解唔一早同我個客講清楚、有冇諗其他解決方法、轉數快、payme? 要我老公急急步出去搵銀行㩒錢!最後等到8:45pm..! 我直接同個經理講轉數快~你哋自己公司處理返!冇理由要個客人無了期咁等!最後埋單$1768、而呢個價錢 食物同埋服務質素都奇差!永遠唔會幫趁