2010-05-08
我同朋友等左10分鐘度就入到去坐吧枱,以星期六算快!食左最愛既三文魚手卷&金三文魚腩壽司,$8既金碧輝煌卷&北海道帆立貝壽司~味道好好但d服務&態度&管理都好有問題1) 我地足足等左15分鐘先開始有野食問其中一個職員(有髮夾),佢無話跟進,但同我講話應該吧頭出壽司出唔切同客人甘講好似有d問題wo2)我地隔離對男女仲慘,等近4個字都無野食甘問d職員啦,初頭無人理,甘整壽司d人就幫手叫侍應黎啦,仲同話d單錯晒tim之後有個西裝女既黎,但講完一輪又行開左,甘個男再叫經理,之後一次過3個著西裝~經理掛~行埋黎,甘其中一個叫另外個兩個行開,佢自己跟進啦~(可能怕俾太多食客知佢地d單有問題掛)3)到我地埋單,先有其中一個黑色西裝男經理突然隊隻手係我同我朋友中間執碟講真,真係好無禮貌囉!起碼都講聲呀!!!我直頭出聲話佢!佢仲突然再隊隻手執右邊d碟到有個waitress收$,一樣一d禮貌都無,多謝惠顧都無野食好味!但服務差兼且無禮貌都一樣唔得lo
我同朋友等左10分鐘度就入到去坐吧枱,以星期六算快!
食左最愛既三文魚手卷&金三文魚腩壽司,
$8既金碧輝煌卷&北海道帆立貝壽司~味道好好
但d服務&態度&管理都好有問題