26/4/2008 午去地域買完野後, 見板長有位就試下啦~我地坐bar檯, 不過都ok闊落, 佢地d壽司逐件叫,叫左三文魚x 4件,魷魚鬚x 2件,甜蝦x 3件, 帶子x 1, 叫左兩個軟殼蟹手卷, 一客南瓜天婦羅, 一個鰻魚杯飯壽司~舊飯好細, 三文魚薄, 仲切得好肉酸; 魷魚鬚好一般; 帶子好大隻不過有陣tempo味, 怪怪地; 甜蝦幾好,夠大隻, 好肥美軟殼蟹手卷~ 軟殼蟹得好少, 不過紫菜夠脆, 一般啦南瓜天婦羅~ 不是一片片的, 係一舊舊, 幾甜, 食食下覺得伕蕃薯多d鰻魚杯飯~搵笨, 得果一啖飯多d~鰻魚細細塊,少得可憐, 鰻魚汁又無,叫鰻魚壽司都無咁嬲服務好唔得啦, 上野都唔識上, 係咁涉隻手放野, 又成日入錯機, 張人地落d野入左落我張單度~加茶又好慢, d壽司師傅好唔professional囉, 又唔攜口罩, 食食下又無咩咩徒手加件壽司落你食緊果隻碟到~呆左~野食已好令人失望, 服務可以用不知所謂去形容。排隊---無咁ga必要啦~唔會再黎!!!2人埋單$182
26/4/2008 午

去地域買完野後, 見板長有位就試下啦~

我地坐bar檯, 不過都ok闊落, 佢地d壽司逐件叫,

軟殼蟹手卷~ 軟殼蟹得好少, 不過紫菜夠脆, 一般啦

排隊---無咁ga必要啦~唔會再黎!!!

2人埋單$182