2021-10-15
琴日同朋友行開尖沙咀 打算求其搵間餐廳食下行下厚福街 有好多食店都諗唔到食乜之濟見到有店員係門外推介午市9折優惠 就入去試吓入到去安排左我地坐係吹正冷氣位 不過都唔緊要 我地都行到有啲熱 打算涼下 坐係我地隔離位既情侶 其實都食得7788 聽到佢地話叫左好耐想要水 但食完都未有😬我地就叫野食 個侍應唔駛用紙筆就咁憑記憶咁落單點知叫左野食大約10分鐘後 有位侍應行左黎問我地叫左咩野食 就話頭先落單個位侍應唔記得左我地食乜🤧無落到單 搞到又要由頭再等過🥶叫左一個慢煮牛肉飯 佢有兩個size 我揀左個細既黎到個賣相都唔錯 飯上面有隻日本蛋 流心程度都可以用黎撈飯但個牛慢煮得黎 雖然係嫩 但係無乜牛味 成個飯都係靠燒汁同埋隻蛋先覺得ok 朋友叫左個火灸三色魚生丼黎到隻蛋已經係瀕跌既邊緣😅 賣相都無我個慢煮牛肉飯咁好唯一一讚就係個wasabi幾新鮮魚生有三文魚 油甘魚同吞拿魚 都係麻麻地一般😅用料都算好 但口味就真係見仁見智喇最後埋單個陣 總數167比左錢後都等左5分數先找錢😅其實見到後面枱都有人叫左埋單 但都係等左好耐都無人比張單佢 最後佢地都係行出去埋單總括黎講 野食真係好一般 而且服務又唔
行下厚福街 有好多食店都諗唔到食乜之濟
黎到隻蛋已經係瀕跌既邊緣😅 賣相都無我個慢煮牛肉飯咁好
唯一一讚就係個wasabi幾新鮮
最後埋單個陣 總數167
比左錢後都等左5分數先找錢😅
總括黎講 野食真係好一般 而且服務又唔係特別好 有間揀都未必會返轉頭😅