2022-06-12
琴晚約左老友一家食飯,我揀左呢間Give me 5,未食過,純粹網上一搵就搵到,試下啦我搭269c,喺開源道落,行一陣就到。6點去到剛開門,坐窗邊卡位,都幾好坐,小朋友又可望下出面啲車,後面有缸金魚,又可以望講返野食,半自助,我地三個大人叫樣主菜,揀左牛扒、烤雞燒同豬扒,其他凍海鮮、沙律、串燒、甜品同野飲就任食任飲。三樣主菜都好大份,又有薯仔,好易飽,所以我都冇食哂啲薯仔三樣主菜都正常水準,建議趁熱食,凍左冇咁好食凍海鮮都係大路野,蝦、螺、青口、石蟹,蝦都新鮮嘅,蟹隻隻爆膏、厚肉,雖然係平價蟹,但有水準的串燒就好普通,腸仔呀、蝦、扇貝、雞翼、雞肉、茄子粟米嗰啲,正常到唔正常甜品我冇食,但睇落唔差,雪糕就貴野黎我試左個白湯幾好飲,可以試下埋單$11xx,今時今日正常,嗰度地方幾大,啱小朋友行下,唔會咁易撞到
甜品我冇食,但睇落唔差,雪糕就貴野黎
我試左個白湯幾好飲,可以試下