2022-09-29 65 浏览
同朋友去咗食呢间日式食堂,环境好舒服😌,对日本有情怀嘅人可以试吓食呢间,YouTube都见到有好多人介绍。😆☺️日本油甘鱼,三文鱼腩,甜虾,海胆,望到都觉得高级,好丰盛,口味特别,吃起上来十分香口,味道均匀,的确有惊喜👅👅烧鸡皮串,咸度亦恰到好处,而不失盐烧的那股惹味,金黄酥脆,口感香脆有咬口。💪🏻🤟🏻豚肉芦笋卷,豚肉好适合做卷物,芦笋好新鲜,内脆外软,两面金黄有光泽。兼具蔬菜与肉食嘅均衡。💋👏🏻心之蛋卷,看似平平无奇,入面竟然塞满晒三文鱼同埋鱼子😁🤙🏻,芝士量好多,我谂冇人可以抵抗。😘😜好少食到咁好吃嘅日式菜,😙😙好开心嘅回忆,超正,位置方便宜找,心动不如行动!😍