2019-03-19 130 浏览
今日有少少轉涼,就想打邊爐店面裝修精緻,整潔乾淨店員話做緊優惠一蚊湯底,加多20蚊可以有鴛鴦兩款湯底咁就梗係點左個鴛鴦鍋先啦咁抵兩款湯底都無令我地失望,麻辣辣味好香,中意食辣既朋友真係岩晒。另外果個係菌至之王松茸,鍋個底真係好飲,d湯非常香甜好香菌味,碞晒菌人,愛菌人士必點入面有好多菌,仲有松茸令到湯底好香濃打邊爐點料得食物,我地揀左個拼盤A,肉量都幾多下,咩類型既肉都有每塊牛肉既脂肪紋分佈平均,厚薄適中,唔會一淥就散哂食落口,又唔會食到筋,好香牛肉味,肉質非常嫩滑,唔一定要點豉油添都好入味豚肉都唔錯,新鮮可口,色澤都好誘人羊肉片肉質軟滑唔肥又無羶味值得一讚既係佢d響鈴超大卷,非常脆而且無油益味,新鮮即炸,入口香脆豆味濃淥一淥就食得,入口脆嫩又無渣午餐肉係煎過其實就咁食都已好好食,落左去打邊爐d湯度又另一番風味蝦滑十分彈牙蔬菜夠新鮮手包雲吞好正,餡好食金錢肚好香,滷得好入味,放入湯底湯下已食得呢間雖然唔係任食,但鐘意黎係因為湯底唔會係味精,打完邊爐都唔會話口渴仲有8點半前埋單有7折優惠,呢下抵坐得幾舒服,而且每台之間個距離雖然唔係好遠,但起碼都算可以單獨享受同朋友聊天食飯既時光
今日有少少轉涼,就想打邊爐

店面裝修精緻,整潔乾淨
店員話做緊優惠一蚊湯底,加多20蚊可以有鴛鴦兩款湯底
咁就梗係點左個鴛鴦鍋先啦咁抵
入面有好多菌,仲有松茸令到湯底好香濃

每塊牛肉既脂肪紋分佈平均,厚薄適中,唔會一淥就散哂

豚肉都唔錯,新鮮可口,色澤都好誘人

羊肉片肉質軟滑唔肥又無羶味

淥一淥就食得,入口脆嫩又無渣

午餐肉係煎過
其實就咁食都已好好食,落左去打邊爐d湯度又另一番風味
蝦滑十分彈牙
蔬菜夠新鮮
手包雲吞好正,餡好食

金錢肚好香,滷得好入味,放入湯底湯下已食得

仲有8點半前埋單有7折優惠,呢下抵