我和老公二人才點了4款小菜, 埋單要500大元!!  早知去千兩食壽司好過, 起碼覺得值! 街市地方, 又不是什麼裝潢的餐廳, 坐又不舒服, 竟敢收如此價錢, 難怪沒有什麼食客前來, 如果不是老公朋友叫我們來這裡試下炸生魚, 也不會來吃, 昨晚試過之後, 以後我們也不會再來!老公喜愛泰國菜, 食盡香港很多泰國菜館, 這家店真的不值收這個價錢!我們點了 :香茅炒蜆, 夠香, 份量一般, 68元串燒半打, 3串雞, 3串豬, 味道一般, 沒什麼特別, 吃完也不會記得是什麼味道, 竟敢收78元椰青海鮮焗飯, 所謂海鮮, 份量之少, 5隻手指也數得出來, 2隻青口, 3隻蝦, 3塊墨魚片, 其餘全是白飯, 收128元, 89都嫌俾多佢!!!炸生魚, 178元睇得出有d功夫, 起肉, 但完全係見唔到肉, 到底有冇一條魚既魚肉份量在內, 全是一個謎! 剩下的魚骨和魚頭, 翻炸翻炸再翻炸, 水份巳被炸乾, 只係柴皮一條, 根本唔會想食, 得個擺字!!加埋兩支青島
 我和老公二人才點了4款小菜, 埋單要500大元!!
早知去千兩食壽司好過, 起碼覺得值!

我們點了 :

香茅炒蜆, 夠香, 份量一般, 68元

, 收128元, 89都嫌俾多佢!!!

炸生魚, 178元

加埋兩支青島