2019-12-14
連鎖式日式餐廳真係食到厭,而我又想支持下d小店,見網上評語又唔錯,決定去試下,6點幾去到冇乜人,見佢地安排左我地細枱,諗住問佢可唔可以轉大枱,竟然話今日full晒,全部枱都留晒,之後發覺佢冇吹水,真係爆場,好彩我有book到位。餐牌有好多選擇,價錢非常抵,加錢仲可以有小食,而且份量唔細,仲包湯同飲品!石燒吉列霜降牛小排 : 依度既招牌菜,外面係吉列,入面包住未熟既牛小排,佢地會俾塊石頭俾你自己燒熟,要幾成熟就幾成熟。柚子雞翼 : 炸到好香脆,上面仲有d柚子蜜,剛好中和雞翼既油膩。鰻魚玉子燒 : 好滑好香蛋味,入面包住爽塊鰻魚,入口即溶。刺身井飯 : 刺身超級新鮮,三文魚子/海膽既味已經可以撈飯食,加上材料新鮮,唔駛落醬油都好好食。牛油果軟殼蟹卷 : 超級大條,軟殼蟹炸到好香脆,牛油果好滑。榴槤炸彈 : 外脆內軟,一咬落去,d榴槤爆晒出黎。梳夫里 : 好軟綿,唔會太空氣感。雪糕心太軟 : 一冷一熱,完美既配合。
鰻魚玉子燒 : 好滑好香蛋味,入面包住爽塊鰻魚,入口即溶。
榴槤炸彈 : 外脆內軟,一咬落去,d榴槤爆晒出黎。
梳夫里 : 好軟綿,唔會太空氣感。
雪糕心太軟 : 一冷一熱,完美既配合。