2015-09-18 877 浏览
香港人食放题最紧要食得够本,乜都食啲,又食得够多,简直系正中红心!平有平食,贵有贵食,番本依间算系中间价,虽黎过一次,但再黎已经成个唔同晒喇~个环境光亮左好多,而且座位都比较松动,不过枱依然系好细张~点食物点食物喇~食放题就系要留定肚先,香港人就系咁XD鸡软骨,几香,不过有啲硬,唔够软所以咬得有啲牙痛芝士豆腐,炸得好香口,外层有啲油油地,咬落芝士流心,依种炸物都系一旧起两旧止~三文鱼、甜虾、鲍片都系我必点既刺身!另外点左白拖罗、赤贝、螺肉等等前三样唔洗讲,食完一定会再encore,甜虾非常鲜甜,一啲腥味都冇白拖罗,见有人气就点黎食下,口感好似三文鱼,但味道则唔太大,有微微既鱼味赤贝,几推介可以多嗌,食落好够爽,而且味道唔错螺肉,正常味道,冇话特别突出烧鸡翼~我中~意~食!(但系,你老.....XD)鸡翼唔错吃,外层好脆,有少少焦焦地既香味,如果加层蜜糖落去一定仲正!芝士凡立贝,芝士味几浓,凡立贝有啲细粒,不过食落味道都唔错花之恋,三文鱼食落唔新鲜,有阵怪味,唔太建议嗌牛柳粒,份量比上次粒左,而且都冇咁入味,今次普普通通奶冻,味道会偏甜但都唔错,每次放题都会以奶冻作结呢XD整体黎讲,食物
香港人食放题最紧要食得够本,
乜都食啲,又食得够多,简直系正中红心!
平有平食,贵有贵食,番本依间算系中间价,
虽黎过一次,但再黎已经成个唔同晒喇~
个环境光亮左好多,而且座位都比较松动,不过枱依然系好细张~
点食物点食物喇~食放题就系要留定肚先,香港人就系咁XD
炸物
鸡软骨,几香,不过有啲硬,唔够软所以咬得有啲牙痛
刺身
赤贝,几推介可以多嗌,食落好够爽,而且味道唔错
螺肉,正常味道,冇话特别突出
鸡翼
烧鸡翼~我中~意~食!(但系,你老.....XD)
芝士凡立贝
芝士凡立贝,芝士味几浓,凡立贝有啲细粒,不过食落味道都唔错
寿司
花之恋,三文鱼食落唔新鲜,有阵怪味,唔太建议嗌
牛柳粒
牛柳粒,份量比上次粒左,而且都冇咁入味,今次普普通通
奶冻
奶冻,味道会偏甜但都唔错,每次放题都会以奶冻作结呢XD

整体黎讲,食物水准同环境都比上次黎既好左,特别系刺身系一大进步~
而小食都唔错,寿司则要改善下,店员都几勤快,出餐速度正常
炸物
刺身