2017-12-09 312 浏览
今年小弟生日,去左呢間食,男朋友早幾日訂位,去到時都有其他人想walk in但都full 左(閒日) 入到去,侍應好殷勤咁介紹餐牌,呢間ge其中一個特點,服務每張枱ge侍應都講得好詳細同埋好多野推介,不過身為粗人ge我地就有點唔習慣先黎叫個三文魚刺身呢個真心抵食 $58香煎蒜片厚切牛舌 呢個好出色,咬落去好嫩,又唔乾唔un, 而且個蒜片吊到個牛舌個味更出色燒白鱔呢個白鱔,燒到脆卜卜,食落去好似明古屋燒到好脆口ge鰻魚,美中不足就係唔係用碳爐燒,不過呢個都值90分味噌蟹甲羅燒呢個個樣 好似磯丸水產果個燒蟹蓋,呢個真係可以解思鄉病呀, 侍應呢度每樣野都會幫手燒,務求所有野都控制到arm arm 好佢有塊法包仔送,呢個組合好match 活貝漁獲浜燒盛留意返,個扇貝如果要食好手d就要加$100每樣食物都係侍應幫忙燒, 佢話最好食ge狀態是僅僅熟,如果呢d野要特燒,應該一鑊熟😂以下幾款野,燒得剛剛好因為侍應哥哥知道我生日,最後送左兩個甜品,蕃薯雪糕同埋柚子雪巴,柚子果個好好味,有好香ge東子味,可以幫助清左成餐d 油膩感,而蕃薯雪糕就由於太硬,食品出有咩名整體黎講,呢間野d野食唔錯,如果間唔時掛

先黎叫個三文魚刺身
呢個真心抵食 $58

香煎蒜片厚切牛舌

燒白鱔

味噌蟹甲羅燒

佢有塊法包仔送,呢個組合好match

活貝漁獲浜燒盛
留意返,個扇貝如果要食好手d就要加$100
以下幾款野,燒得剛剛好

整體黎講,呢間野d野食唔錯,如果間唔時掛住日本磯丸水產/ 燒海鮮,可以一解思鄉之情