2019-10-01 24 浏览
餐廳星期四有正優惠, 只要係女仔就可免費一杯生啤,難怪星期四都滿座,隔離個枱係日本人!即刻覺得自己係日本居酒屋。豬肉韮菜泡菜卷韮菜好多水份,泡菜扮演安份守己嘅角色,微微辣味但唔會搶左豬肉嘅味道豬肩肉 鐘意有少少咬口但又鐘意油花嘅人應該會好鐘意呢個位,😂事關我都覺得佢好得豬腰 內臟就見人見志,有人好愛有人就唔鐘意😂不過我覺得佢都係算幾香日本青椒芝士豬肉卷 呢個combination 幾好, 薄片嘅豬肉烤得焦香,加上芝士嘅鹹香一流黑毛豬鞍 餐廳話佢地用豬係食橡果,因此半生熟都冇問題,肉質鮮嫩呈粉紅色,即使切開仲見到肉汁。豬腩脂串 呢個係我其中至愛,食完好難忘,你唔會覺得佢好油,咬開油香爆到成口都係,齒頰留香。

豬肉韮菜泡菜卷

豬肩肉