(非会员)
2007-04-06 6 浏览
lee 间大尾笃烧烤王我总共去过2次! 第一次系因为睇到lee到openrice概食评唔错, 但2次都令到我非常之失望!!!第一次同我阿妈一齐去, 果时已经发现个厕所环境极度恶劣,又湿滑!见到都唔想入去,都唔明点解既然生意咁好,都唔搅好个厕所概卫生环境!仲有卖埋d细佬仔玩概吹肥皂泡,d肥皂泡波波吹到四维都有,一路烧紧野食就不停见到d波波飘来飘去,咁样d肥皂泡一爆就整落d野食到....都唔明点解d炉已经好迫啦, 仲要卖埋d咁概野, 佢地唔会谂下一边有人食野,一边有d细佬仔吹泡泡概!!!我阿妈果次食到一半概时候,她已经系烧烤王果到疴左3次,跟住马上走,回到家她再疴多3次!疴到我阿妈面都青,脚软软!!!果次我已经决定唔会去lee 间野架啦...点知...今日我同d朋友一行四人,本来打算踏完单车去大草原烧野食,点知大草原无开! 因为我d朋友未试过lee间大尾笃烧烤王,咁就又去左喇!!唉...相隔一年点知个环境一样都无改善过!!!真系唔明点解都仲系咁多人去食,d野腌得唔够入味之余,又完全无解冻!!仲有冰概!!!最后,我地四人都肚疴...我同我男友最惨...疴左成晚...我地不停咁伦奸个厕所!!!
lee 间大尾笃烧烤王我总共去过2次!

点知...

我都比左2次机会lee间野,最后我决定以后就算饿死都唔会再去lee间野烧食野!!!
对lee间大尾笃烧烤王已经无晒信心!!!