2019-12-03 56 浏览
最近不約而同有幾位同事都介紹D間FIFTY FIFTY, 話佢又抵又好味所以今日就同朋友兩位黎朝聖下先得好彩我地都算收得早, 六點九黎到, 仲有兩張枱比我地揀如果黎到七點, 就要好可憐咁等下, 其實應該BOOK定位先!入面環境唔錯, 氣氛好好轉餐+$20湯都幾CREAMY, 幾好飲, 打左個靚底先餐跟$20內的飲品墨魚汁大蜆意粉-$128一上枱, 真係哇左一聲, $128竟然食到超大隻既蜆, 仲要有咁多, 而且蜆肉完全冇沙, 鮮甜有海水味之餘又食得放心, 而黑魚汁意粉都超好味, 如果可以再加多少少微辣將更能吊起個味大啡菇黑松露意大利粉-$108黑松露味超香口, 係滲入晒每一條意粉度, 而且個大啡菇好好味, 值得一提係, D個係素食黎, 對我一個食肉獸黎講, 真係唔講都唔知係素食, 完全能接受香蕉芝士蛋糕-跟餐食完MAIN點可以唔食甜品, D個CAKE真係濃濃的香蕉味, 而且又不失芝士味, 質感都好好, 唔會過甜, 有驚喜總結我同友人都好滿意D一餐, 唔貴之餘又好味, 唔怪得咁多人啦!
所以今日就同朋友兩位黎朝聖下先得
好彩我地都算收得早, 六點九黎到, 仲有兩張枱比我地揀
入面環境唔錯, 氣氛好好

轉餐+$20
湯都幾CREAMY, 幾好飲, 打左個靚底先
餐跟$20內的飲品

墨魚汁大蜆意粉-$128