餐厅: 大茶飯 (將軍澳中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
话说平时都系响大茶饭买外卖,几次都有惊喜,所以今日趁复活节假期黎食个set lunch...首先,我地系唔驶等位就入左黎嘅,仲有张劲大嘅枱...梁生order左一个京葱酱烧牛肉饭佢话啲肥牛好冧又冇筋,好好食😋个酱汁亦好惹味,唯一美中不足系个饭用左珍珠米,如果用茉莉香米会仲好食㖞~ 不过整体上佢都好满意,觉得有大排档风味至于我,就order左个酥炸鱿鱼须配肉燥饭鱿鱼有6-7条,大部分都系孖的,好好食,炸粉薄而且酥脆,一食落口好快就食到鱿鱼须里面,鱿鱼🦑味出,调味岩岩好,正!我就冇梁生个问题,因为我碗系肉燥饭,啲肉燥够我送晒成碗饭~肉燥个味调得唔错,好有台湾食饭嘅感觉!最后,我地叫多左个盐酥鸡,一样,炸浆薄,炸得酥脆又唔硬身!鸡肉好嫩~随餐仲有冬瓜茶同薏米水呢!
首先,我地系唔驶等位就入左黎嘅,仲有张劲大嘅枱...
梁生order左一个京葱酱烧牛肉饭
京葱酱烧牛肉饭

至于我,就order左个酥炸鱿鱼须配肉燥饭
酥炸鱿鱼须配肉燥饭

酥炸盐酥鸡

随餐仲有冬瓜茶同薏米水呢!
2021-04-05
京葱酱烧牛肉饭