2010-04-18 2 浏览
兩三個星期前左右我同朋友一行幾人去呢間CAFE度幫其中一個人慶生。環境:一坐落去間CAFE 既裝修都係悠閒風無咩特別。不過我地張枱就有兩張椅係特別低左既籐椅,佢低左坐呢兩張椅個兩個人同其他人傾計怪怪地..不過都唔算咩大問題。本身都無咩野,但係我一坐落去就由頭到尾不斷俾野咬,痕到我係咁抓,搞到我依家過左兩三個禮拜我隻腳都仲係好多痕。之後我就去左佢個廁所。佢個廁所都幾大,本身裝修係無咩野,但係個垃圾筒D抹手紙已經多到跌哂出黎都無人清理,令人覺得個廁所污糟。食物:最終我地叫左D PASTA, SALAD 等野食,詳細既名都唔記得喇,可以睇返D 相。D 野總括黎講都幾好味,但係就得好少,每人食左一湯匙基本上就無架喇,以佢既價錢黎講真係好唔抵,而且佢個MENU 得好少野揀, 同埋佢上菜都唔快,我地D 人食左幾樣野都覺得好似無食過野咁~所以最終我地決定去第二度再食過。重要之後我地埋左單之後發現我地個餐裡面有杯鮮奶佢一直都無拎過黎俾我地。SO BAD。服務其實呢間CAFE唔大,可能佢都好少人,加上佢係CAFE形式,可能就因為咁所以次次叫野都要我地自己行出去佢個BAR台個度叫佢地過黎,大家夾完錢之後自

環境:

食物:

其實呢間CAFE唔大,可能佢都好少人,加上佢係CAFE形式,可能就因為咁所以次次叫野都要我地自己行出去佢個BAR台個度叫佢地過黎,大家夾完錢之後自己拎返出去俾佢,非常唔方便。呢樣野我當因為佢係CAFE俾多D 私人空間D客人咁都情有可願,但係我地個壽星女好聲好氣問佢可唔可以幫我地影相時個個STAFF 黑口黑面話:你等等啦。之後要我地再叫人幫我地影相先得,即刻覺得呢間野真係好唔OK。

呢三方面加埋之後都覺得唔會再去。如果要食PASTA ,有好多地方好過呢間, 例如尖咀好多人去慶生的WONDERLAND D PASTA 味道同份量都好,大把選擇。而且呢間CAFE雖然係CWB 但係都唔係特別就腳,不過呢類食PASTA OR BREAKFAST既地方CWB都有唔少~環境仲可能好D 。