(非会员)
本人今次係第一次到荃灣店食飯,因為之前工作地點在尖沙咀,我以前經常到佢地尖沙咀分店食lunch,比我個慼覺係食物唔差,服務亦很好,只是有時要等位才可以入座,同埋食物有時要等很久才能送到.這可能是比較好生意的現象,所以我對霸王山莊亦有不俗既印象.但因為我現在在荃灣工作,所以今次我和同事到荃灣這間店試試,到達時間太約六點九左右,但無乜人,我地四個人被安排到一張近門口太約三,四張檯距離位置,但坐落一陣已覺得唔對路,點解好似無乜冷氣咁,坐落已覺得唔舒服,咁叫個伙記開大d個冷氣,佢話好之後我地只見佢行來行去同其他人傾計,完全無理過我地,跟住我再叫另一個伙計開大d個冷氣,呢個伙計對我講岩岩己經開到最大,咁我地諗住一陣會涼啦,點知都係無分別,後尾再找來一個部長對他反映後,見他走去應該是開大冷氣動作後,才感到有點兒涼快,真是有點被戲弄既感覺,當我們正當想找人take order 時,但眼見好似周圍都無伙記般,離遠只見到一名肥肥部長的和伙記聊天談笑,完全看不到我們在招手,真的想即時走人,最後有一名侍應生看到我們招手,才來幫我們take order,我們叫了幾味菜一個湯,但係無一樣特別好食,只有小籠包還是好吃,其他真的好難吃,個乜雲吞雞湯仲要係好咸,真係唔好再有下次,如果我要再食的話都唔會黎呢間荃灣店,真的是食物差.冷氣不足,員工工作態度上上下下都一樣唔好,唔怪之得間野無乜生意,希望員工作能自我反醒吧