2023-02-11
好耐無食過麻辣香鍋🥰呢間我覺得真係百吃不厭🤤食物香辣又夠惹味😋超級正☺️而家原來外賣平台都可以落單, 仲可以18區跨區外賣,超級方便,平時係屋企都唔使專登出黎先有得食,大家立即下單吧🥳🥳今日人客都幾多,坐滿曬人咁😳入到去即刻落單,叫左我每次必點嘅香鍋、小炒及冷盤小食😝麻辣香鍋點左五款餸,包括腐竹、蝦球、墨魚餅、雞軟骨及芋頭😁😁 份量依舊非常多,點左小辣,味道岩岩好,非常餸飯😋😋辣子雞超級多紅椒😆不過唔使怕,一啲都唔會辣到食唔到😙因為本人係食唔到太辣的😉雞粒炸到勁香勁酥😍黑木耳呢碟開胃冷盤酸酸辣辣,令人食到停唔到口,話咁快就食曬😝百香果檸檬茶好香嘅百香果,加埋清新嘅檸檬,飲落非常醒神🥰朋友就點咗杯凍檸樂當日真係坐滿人📌 麻辣香鍋 (旺角)旺角砵蘭街198號地舖#麻辣香鍋 #川菜 #旺角 #旺角美食 #美食推薦 #香港美食 #川菜推介 #砵蘭街美食 #辣子雞 #yummy #foodie #hkfoodie #mk #mkfood #teamhappyfoodies
麻辣香鍋
點左五款餸,包括腐竹、蝦球、墨魚餅、
辣子雞
黑木耳
呢碟開胃冷盤酸酸辣辣,令人食到停唔到口,話咁快就食曬😝
百香果檸檬茶
好香嘅百香果,加埋清新嘅檸檬,飲落非常醒神🥰
📌 麻辣香鍋 (旺角)
旺角砵蘭街198號地舖