2020-02-23
呢一間牛大人上網睇親都好評如前潮,話佢嘅食物質素高,而且價格又唔貴,性價比非常高。 所以肥妹仔今晚就同屋企人嚟呢度打個邊爐食晚飯。我哋每人揀咗價值250蚊一位嘅特級安格斯套餐。呢一度落單係完全唔需要寫紙仔,只需要用電腦平板上網嗌嘢食就得,非常之環保,肥妹仔好欣賞。肥妹仔叫完湯底後就即刻去飲品櫃度睇下佢嘅飲品。種類非常多,有自家製嘅普洱,桂花烏龍 ,同埋台灣飲品,好特別。佢嘅醬汁有好多種,方便大家依自己口味去調製,而且去仲有台灣特有嘅王子麵, 出面好小火鍋鋪有架。佢嘅安格斯牛肉同牛小扒質素好高,每一次上嚟嘅肉肥瘦均勻,而且食落去真係幾濃牛味,一啲都唔馬虎。小食方面肥妹仔叫咗呢一個皮蛋豆腐,幾好食。仲有麻辣鴨血,不過呢一個要淥一淥先食得。海鮮方便有好多有海蝦,脆魚鯇,鯇魚腩等等。而佢嘅海鮮真係冇得輸,非常之新鮮,肥妹仔同肥爸肥媽超鍾意食。菜同丸都有好多種類,不過肥妹仔最欣賞係佢嘅粟米,超級甜,肥妹就係未食過咁甜嘅粟米。