2021-06-16
1. 態度差 招呼入座嘅應該係老闆?將另一枱人嘅問題都發埋係我身上,好似未食就已經要受氣,令成餐飯已經有一個唔好嘅開始!2. 食物問題 叫左自選丼飯,嗌左吞拿魚蓉,蟹籽,甜蝦,玻璃蝦,帆立貝,玉子。發現比少左一種配料。更重要係,我朋友食到屙,係搞晒腸個隻,真係比錢買難受!3. 其他 叫左吉列牛,上錯左另外一款,但擺低其他配菜,叫我食住先,我係先食白飯?咁我等到個牛上枱,啲嘢又凍左。仲有,我一開始剔自選丼飯張紙,係揀左兩款普通嘅,另外兩款要加錢嘅,總共四款,其實就無問題。點知侍應話一定要揀左普通四款先,再加反14同16蚊就得,咁我第一次食就以為係啦。點知埋單個陣,發現係另一回事,當左係再加配料,要比多54蚊。我問反侍應,佢只係一句可能同事搞錯就算,真係好嬲!
2. 食物問題
3. 其他