2013-04-30
今次係本人第一次寫食評,真係唔明d人個腦生喺邊度,做生意做到這樣無道理,真係米芝蓮都無機會可以再去!事發當曰下午茶時間,不是好爆,照樣坐在迫到差d會打架既枱,都預左,係第一次食! 之後order 兩碗燒瀨啦!佢waitress話“今日要雙拼,但價錢收你一樣“ ,跟住我問點解要雙拼?佢好無禮貌話“今日唔夠鵝賣呀!當時我望一望明明有成十隻掛喺度未賣,究竟知唔知自己講乜?我知道去之前兩曰有份生果曰報訪問完你地,都唔係咁樣做生意!呢個世界一向食野都係先到先得,你賣晒咪下次請早囉,況且你家下仲俾客見到有成十隻八隻未賣!當時好嬲!接住下一個阿姐又問食乜!是但叫住义鹅同雞鹅,其中一個要另上!阿姐話另上加2蚊!吓,我堂食喎,做乜要加2蚊?等左一陣食物到,我碟另上既燒鵝除左皮之外得骨,完全無肉既成份!!简直情係離譜,完全俾三個嬲,一定無下次!!!!!
無道理,真係米芝蓮都無機會可以再去!
望一望明明有成十隻掛喺度未賣,究竟知唔知自己講乜?