2013-08-05
在鰂魚涌想食個靚早餐,好似得呢度簡叫了1個NEWSROOM BREAKFAST,1個DOUBLE EGG BENEDICTNEWSROOM BREAKFAST姐係通街都是的ALL DAY BREAKFAST,但係呢度係有BLACK PUDDING2隻POACHED EGGS,腸(無貨....變成3隻POACHED EGGS),煙肉之類等等(我上載了MENU)BLACK PUDDING一點也感覺不到內臟味,咸咸地,質感似係午餐肉,幾好味呀大大粒茹多汁,茹味重!POACHED EGGS無OVERCOOKED,爆蛋汁!看似很少食完又好飽.質素也不差另外EGG BENEDICT個茄蘭汁個面好似好熟,但連埋蛋CUT開也流汁(建議個汁唔好煮得咁耐)加上咸咸香香既PARMA HAM,吸哂汁既包,每一口也爽歪歪在呢區來講真的不錯喔
看似很少食完又好飽.質素也不差
另外EGG BENEDICT