2022-08-10
打風前夕做咩好? 人多就話打麻雀, 但得兩丁友,唯有走去打邊爐😌最近都有人介紹呢度可能係最靚後門餐廳😂一於試試佢周公之禮-消暑冬瓜瑤柱鍋 $218邊爐鍋外形就幾特色,所以今晚決定食個中式啲既湯底 襯番先😉一上黎既感覺係足料, 用黎打卡一流 😍影完相,有專人慢慢剪開個冬瓜入湯底本地手切牛頸脊 $348成盤咁樣拎出嚟 震撼感十足😍 品質方面亦都唔錯 肉味香濃 淥幾秒就食得👍🏻黃金響鈴$78即刻熱食又得 唔會話太咸 ,用湯烚一烚都無問題 鹹蛋味足🫶🏻肉丸拼盤 $128有 墨汁魚丸 牛丸 蝦丸 大路野。 但 鵝肝丸櫻花蝦丸 幾特別 出面唔係成日食到😜蟹黃餃 $78自家制蟹皇餃睇落特別 外表深黃色 粒粒足料漲卜卜 蟹黃+豬肉 而成嘅蟹黃餃 夠鮮 蟹粉味十足值得encore😎😎😎南非鮑魚$98有鮑魚公主嘅地方點可以冇鮑魚 南非鮑魚自己去街市買都唔平 呢個價錢絕對食得過🤪 就算掛住同朋友吹水煮耐左 都唔會話變咗食擦子膠 就知道品質唔差啦🤓🤓
最近都有人介紹呢度可能係最靚後門餐廳😂
一於試試佢
周公之禮-消暑冬瓜瑤柱鍋 $218
邊爐鍋外形就幾特色,所以今晚決定食個中式啲既湯底 襯番先😉
本地手切牛頸脊 $348
黃金響鈴$78