一枱親親子子,幾個家庭帶埋D仔仔女女黎講湊仔經,都米話唔寫意!!(因為可以坐係戶外,所以有好多位放BB車,小朋友亦可以係附迎玩下。),相信呢度係戶外既環境優勢真係吸引都唔同種類既客人!! 見秋意濃濃,興之所至,就即興同3位女友人一齊黎食ALL DAY BREAKFAST啦!睇各位食家既相已經知道環境優美不在話下,去到我地真係嘩嘩聲呀!!嘩!!環境真係好舒服呀!一張張滕椅放哂係出面,好有外國度假氣氛!(如果附近視野更開揚會更好-_-)嘩!!人都幾多喎!有好多人帶埋狗仔黎嘆茶,絕對適合愛狗一族!!!另外仲有嘩!!呢個環境,呢個價錢,值呀,食物一D都唔油,清清地好宜人!!我地幾個女仔,一人點一個餐,享受住陽光、秋風,暢所欲言,過了一個寫意既下午!!Quality Of Life,畢竟對我而言,就是如此簡單^V^

2013-03-17