2021-05-16 124 浏览
荷里活廣場新開左Twinkle Baker Decor. !櫥窗雪櫃放滿咗顏色鮮艷,非常吸睛的各款蛋糕,忍唔住都要行去欣賞一下!而店內更有讓客人即食嘅位置,肚餓喺度食個小西餅也是不錯。呢間d蛋糕出名特別精美,最近仲新出咗呼喚童心系列,款款都非常之可愛好似玩具一樣,啱晒要來氹小朋友開心!剛好家中的小朋友生日,所以我就買咗個「恐龍仔多多」$388為佢慶祝!呢個「恐龍仔多多」外型十分可愛,綠色嘅忌廉外皮加上糖皮嘅眼睛、斑點、背鰭與及最得意嘅哨牙!小朋友見到已經非常興奮!切開係有四層嘅海綿蛋糕,配以低糖高纖益力多製作的慕絲,減糖配方食落不會太甜,感覺非常健康,益力多乳酪酸酸甜甜的,裏面包着乳酪爆珠,咬開爆珠濃郁的乳酪味道湧出來,能中和蛋糕的甜味,食落更加清新,啱晒夏天!店裏面嘅蛋糕個個都非常之特色,真係要慢慢逐個試吓呢!

恐龍仔多多

店裏面嘅蛋糕個個都非常之特色,真係要慢慢逐個試吓呢!