Odelice! (The ONE)

餐厅: Odelice! (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-06-01 264 浏览
平日行街都见到呢间铺头的都比较full,外面睇落装修环境都几靓、几舒服,而价钱又唔算贵,所以生日饭就同朋友试吓呢一间法国菜。我们一行三人,分别叫了三个主菜:西班牙黑毛猪伴红酒汁;黑毛猪煮得啱啱好唔会太韧,而红酒汁唔会太浓抢咗啲味道😋👍🏻;波特菇杂菌意粉配黑松露忌廉汁;意粉煮得啱啱好不会太琳,味道OK;帕尔马火腿荞麦薄饼(这款系网上见好多人推介所以试吓),但本人就觉得一般,可能因为个饼薄饼唔脆,同想像中有出入,同埋帕尔马火腿本人觉得一般夹,所以就麻麻。另外叫咗两款甜品一款就系classic嘅Tiramisu(由于生日呢,可以在甜品上写字),味道好味😋;另一款系玉桂苹果焦糖酱雪糕可丽饼,这款都值得推介因为可丽饼其实个口感好似pancake而焦糖酱配埋啲肉桂苹果系好夹唔会太甜,暖暖地好好味😋。另外提一提记住book位,如果唔系就要等(因餐厅不算太大)。
西班牙黑毛猪半红酒汁
波特菇杂菌意粉配黑松露忌廉汁