2021-12-11 172 浏览
午饭时段尖沙咀都几多人,喺厚福街附近梗系去H8揾食啦,一俾太座拣就9成系食韩式,咁就拣咗呢间outdark,好在我地接近两点先上去,最旺一段时间都刚刚过咗,可以即刻有位!“炒年糕”连埋个炉一齐上炸鱿鱼和海鲜原件炸鱿鱼,炸得刚刚好好,脆到爆 ,仲有服务员即场为你剪开, 唔使食得咁狼狈,里面仲有蚬、火腿、红椒、青椒、冬菇、虾、泡菜同金菇 ,用辣椒酱炒,份外惹味!粟米水牛车打芝士伴喺炉边,慢慢煮热,想要乜嘢浓度自己话事,芝士味香浓粟米好甜!紫菜饭调味较得唔错,淡淡紫菜芝麻香味,配埋酱汁好正!炉边仲有香甜菠萝粒同埋香炒泡菜小吃!“炸酱面”太座几乎食韩国菜必点嘅食物,大大碗里边仲有鹌鹑蛋、猪肉、椰菜丝,炸酱面味汁香浓带少少咸,配埋黄瓜食,味道真系几好!“BlueberrySmoothie”酸酸甜甜嘅一杯饮品,好开胃,唔错!
“炒年糕”连埋个炉一齐上
炸鱿鱼和海鲜