2023-04-07 33 浏览
爸爸話佢未去過韓國,所以一般韓國美食波兒媽咪實在要大大力搖醒佢!特登帶波兒爸去尖沙咀食韓式好西😋以韓國街頭地攤做設計概念,直情有置身韓劇嘅感覺!又熱鬧又可以品嚐美食!⭐️ 街頭魚糕串串鍋+拉麵 $176魚糕係韓國常見嘅傳統美食,店家用嘅煲都好似係韓劇出現過咁🤩,用長長嘅竹籤串住魚糕,配埋仲有魚腐同埋蘿蔔做成嘅火鍋,仲可以落埋個拉麵,可以選擇全鍋或者半鍋,我覺得好食過係韓國街頭食過嘅魚糕串🤣🤣⭐️卜卜脆炒豬軟骨 拼拳頭飯 $142顛覆我對豬軟骨嘅刻板印象,係脆身嘅豬軟骨,食嘅時侯有嚼勁又爽口(牙齒唔好不推薦🤣)配埋經典韓國辣醬,加埋拳頭飯團剛剛好👍⭐️ 醬油炸雞 $158講起韓國一定要食炸雞啦!店家貼心提供埋手套,醬油炸雞🍗啖啖肉,配搭醬油又幾惹味!基本上一出動炸雞都無得輸,波兒爸好滿意😋經過呢一餐之後,要好好計劃去韓國旅行🤣韓國都有非常多好嘢食😋未飛之前推薦大家
爸爸話佢未去過韓國,所以一般韓國美食
波兒媽咪實在要大大力搖醒佢!

⭐️ 街頭魚糕串串鍋+拉麵 $176

⭐️卜卜脆炒豬軟骨 拼拳頭飯 $142

⭐️ 醬油炸雞 $158

經過呢一餐之後,要好好計劃去韓國旅行🤣
韓國都有非常多好嘢食😋未飛之前推薦大家