貴為炸雞界貴族當然擁有高級感嘅店舖門面😎一入店就有種店主將韓國炸雞店搬咗嚟呢度嘅感覺!裝潢光潔明亮!座位闊落😎店內螢幕不停播住oppa食炸雞嘅畫面🤤🤤令人食慾大增呢!. ✨半半炸雞 $198揀咗要有骨炸雞😌口味方面要咗秘製黑炸雞+$25同埋CORN-SO AMAZING +$30✌🏻✌🏻招牌黑炸雞係以秘製蒜香醬油烤焗而成!Be好鍾意灑喺炸雞表面嘅炸蒜片😍惹味滿分!另外大人氣嘅CORN-SO AMAZING亦好有驚喜!灑滿咗好香好濃嘅粟米調粉仲配上埋烤粟米同食!將美味加倍🌽🌽兩款炸雞都炸得乾身脆皮!內層雞肉又唔嚡!記得連埋附上嘅爽口醃漬蘿蔔同食更清爽😚😚. ✨炒年糕 (甜) $78點咗零辣度嘅甜口味❤️煎封咗年糕掛汁度一流!而且份量好夠!口感超煙韌軟糯!一啖一啖接住食!.✨芝士大棒 (原味) $50巨型版本嘅春卷😘😘無敵酥脆嘅外皮包裹住濃郁芝士!每一口都係滿足感!.✨可樂 $18炸雞除咗配啤酒之外😌配可樂都係一絕!. ✨烤牛肉紫菜飯卷 $65臨走外帶多條韓式紫菜飯卷俾屋企人食!番到屋企就算凍咗味道都唔錯!餡料豐富!

✨半半炸雞 $198
✨炒年糕 (甜) $78
✨芝士大棒 (原味) $50
✨可樂 $18
炸雞除咗配啤酒之外😌配可樂都係一絕!
✨烤牛肉紫菜飯卷 $65