2023-04-25
成日都好掛住韓國地道嘅夜攤餐廳?而家去尖沙咀就食到啦🇰🇷 hoo韓國包車供應唔同韓國美食,店鋪裝修嘅韓式街景一樣,配上至HOT嘅KPOP歌,簡直好似去咗韓國一樣,勁有氣氛😆 喺鋪頭你可以食到一般香港韓式餐廳好小有嘅街頭魚糕串串鍋、醬煮辣雞腳、卜卜趣豬軟骨併拳頭飯等等,同時亦有滿足到大家口味嘅步隊鍋、泡菜炒飯等等🔥 當然唔少得米酒、真露、燒酒、啤酒,同埋各款特調韓或飲品,啱哂一眾酒鬼們🍻佢哋仲推出限定晚市菜式,醬油蝦蟹四重奏,各位韓迷記得試試!💰生醃辣章魚 $82鍾意食生嘢嘅必試,作為下酒菜一流,而且唔會勁辣,好惹味!💰泡菜炒飯 $88份量夠多又好食,粒粒飯都沾滿蛋汁同泡菜,加埋紫菜醉,正💰傳說中的部隊鍋 $146可以揀一份或者半份,我哋揀嘅半份已經包咗一個公仔面,入面有午餐肉、香腸同蔬菜,大滿足!💰米酒 $122一大枝適合2個人Share,配埋韓國用嘅米酒豌,勁有FEEL!📍 hoo韓國包車 尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈22樓
💰生醃辣章魚 $82
鍾意食生嘢嘅必試,作為下酒菜一流,而且唔會勁辣,好惹味!
💰泡菜炒飯 $88
份量夠多又好食,粒粒飯都沾滿蛋汁同泡菜,加埋紫菜醉,正
💰傳說中的部隊鍋 $146
💰米酒 $122