前排去尖沙咀行完街谂住食饭,咁啱经过呢间嘢,就念起成日ig见到有人打卡呢间嘢😂好吸引咁 就走左去试吓📋小妺就叫咗一个 [芝士蛋和牛汉堡扒(M)]+[原味炸鸡](跟餐会有一个沙律🥗·面豉汤🥣 ·饭🍚)💁🏻‍♀️上餐速度好快 佢会有张纸教你点样煎个汉堡👍🏻虽然佢话和牛汉堡本身就已经有少少调味过 但系略嫌唔够味 好彩佢有盐同埋一个酱汁俾你自己调味 佢个和牛汉堡一煎就本身已经好多油汁再加上芝士 真系10分油腻🥲 中间要系咁食沙律同饮汤解腻 个炸鸡🍗如果系就咁食系好食嘅 但加上个芝士和牛汉堡 就简直系油上加油😵‍💫出晒事 小妺同友人都系一人食咗一旧个炸鸡就真系食唔落整体来讲 佢呢间餐厅d嘢食唔系特别好食 但又未去到难食 可能本身太期待呢间嘢💘 个人感受 呢间食一次就够了😂 因为食嘢要自己一直喺度煎 一开始觉得几好玩嘅 后尾就一地鸡毛 要系咁煎 只手好攰 你全程系唔会有手可以揿到电话 另外我系咁煎㶶个肉 唉😮‍💨 建议有返咁上下厨艺功力先过去挑战⚠️地方比较狭窄 就算佢有个烟囱一直吸 个餐厅都比较焗热🥵 入去食一直出汗💦 食完出去成身都系𠮶个烧肉味😢💰 芝士蛋和牛汉堡扒+原味炸鸡+柠檬茶 合共180元

📋小妺就叫咗一个 [芝士蛋和牛汉堡扒(M)]+[原味炸鸡
(跟餐会有一个沙律🥗·面豉汤🥣 ·饭🍚)

💁🏻‍♀️上餐速度好快 佢会有张纸教你点样煎个汉堡👍🏻

💰 芝士蛋和牛汉堡扒+原味炸鸡+柠檬茶 合共180元
人均消费大约140元

❗️可以再另外加配料 芝士、香蒜、烟肉、 菠萝 加7元 墨西哥辣椒加10元
芝士蛋和牛汉堡扒(M)
原味炸鸡
原味炸鸡