知道呢间食店好耐,但之前一直想去试吓佢哋D午市清汤腩都无机会,反而今次同老婆机玄巧合下去食咗个火锅晚餐。结果喜出望外!超正!但由于当晚得我同老婆两个人所以食到嘅嘢有限,希望大家见谅。环境非常之好!地方干净座位舒适已经好加分!员工服务态度极好同埋非常helpful, 用餐经验一流!呢度出名食靓牛,所以都必然要食吓!一试之下果然有料到!爪边有D似牛颈脊,入口即溶!油脂分布平均,正!金钱展有肉味有口感!我个人认为好食过爪边,不过老婆觉得爪边滑D好食D。所以口味嘅嘢各有所好,各位朋友自己试下评论下。但两样都非常高质!脆肉鲩鱼片够鲜甜爽口,好味!丸类同饺子都非常高质! 老婆比极高评分!最后尾呢个响玲点解要放到最后先至讲呢?咪就系因为真系好食到不得了啰!真系做到入口即化,极之爽脆!绝对系小弟做咗几十年人嘅人生之中食过最正嘅响玲!坚系一试难忘!正正正!不得了呀~!总括讲呢间食店环境舒服,员工服务到位,仲要食材高质,一流呀!一定会再帮衬!

但由于当晚得我同老婆两个人所以食到嘅嘢有限,希望大家见谅。

呢度出名食靓牛,所以都必然要食吓!
一试之下果然有料到!

爪边

爪边有D似牛颈脊,入口即溶!油脂分布平均,正!

金钱展

脆肉鲩

脆肉鲩鱼片够鲜甜爽口,好味!

丸类同饺子都非常高质! 老婆比极高评分!

响玲

不得了呀~!