2022-05-18
這間冰室唔止有傳統街頭車仔麵,晩市仲有各款中式套餐,選擇極多!👍🏻門口櫥窗擺放著蛋撻,菠蘿包,雞蛋仔傳統街頭小食😍 餐廳推廣惠顧任何套餐可自選一款震撼優惠😍 ---- 條潮式凍烏頭都係$59😍 非常吸引!七點未夠受歡迎嘅小菜好快就售罄~咁我哋就拿拿臨嗌咗「中式小菜二人套餐 」另加凍烏頭先。❇️ 潮式凍烏頭魚肉白雪雪而且幾大條!目測非常肥美,入口仲有魚油嘅香!肉質夠嫩味道鮮甜,另配黃豆醬更添風味。😋👍🏻非常推介,套餐只+$59 絕對冇將貨就價👍🏻❇️ (盅)蘋果雪梨燉豬展好耐冇飲燉湯啦,湯底清澈冇任何雜質!味道非常清甜,蘋果雪梨又夠滋潤。❇ 永年紅豆奶茶雖然食緊中餐,但係都想試吓佢招牌紅豆奶茶特飲。紅豆蓉夠晒幼細綿滑,茶味唔算好濃,奶嘅比例就相對少。❇ 蒜子火腩大鱔煲煲仔上台熱辣辣😋 份量不少,蒜子火腩超惹味!大鱔醃得入味,肉質夠爽,肥美非常!❇️招牌花膠雞煲同樣好夠鑊氣,大量唐芹,芫荽,蒜爆得勁香!雞件和花膠也炆煮得極惹味,雞件也啖啖肉超滿足!❇️自選油菜套餐揀了腐乳通菜,腐乳醬調校過唔會太咸,通菜啱時候食仲幾嫩👍🏻臨走見到隔籬枱食嘅車仔麵非常有睇頭,勁大份量,下次再來必定一試。😋
潮式凍烏頭
潮式凍烏頭