2019-12-07 1031 浏览
呢间私房菜认真特别,环境好舒服😌是晚menu 原来佢每个月都唔同头盘小食 但系每款都好好味架,尤其个蕃茄仔,酸酸甜甜超正,好开胃另外三款头盘,推介素叉烧!👍无得顶呢盅炖汤系非常好饮,连汤渣都食晒,但饮完个汤都饱左一半😅呢款腐皮食得出花左好多功夫、心机、时间鸳鸯咕噜我钟意右手边嘅味道,但左手边系激似真咕噜肉。呢个竹蔗苗 我第一次食 好嫩 无渣 好爽呢个芋茸酥好味 我系唔太喜欢芋头 但都觉得好味 因为佢食落唔太「漏」果醋 酸酸甜甜 好味 清除左之前食嘅油利 仲可以添饮 👍呢个芒果焗藜麦超超好味 根本同一个甜品系无分别 但甜度系来自芒果本身嘅香甜味 藜麦焗到脆卜卜 好特别来到呢刻真系好饱,只可以食一啖试下个味,个喇沙味道唔错又唔辣,只能打包返屋企。仲有呢碗香喷喷嘅腰果露,虽然已经好饱,但系真系好想食埋。甜度系非常好,本人唔太锺意食甜嘢。呢间私房菜打破左我对素食嘅观念,原来素食都可以甘好味😍

呢间私房菜认真特别,环境好舒服😌

是晚menu 原来佢每个月都唔同

另外三款头盘,推介素叉烧!👍无得顶

呢盅炖汤系非常好饮,连汤渣都食晒,但饮完个汤都饱左一半😅

呢款腐皮食得出花左好多功夫、心机、时间

鸳鸯咕噜
我钟意右手边嘅味道,但左手边系激似真咕噜肉。

呢个竹蔗苗 我第一次食 好嫩 无渣 好爽

果醋 酸酸甜甜 好味 清除左之前食嘅油利 仲可以添饮 👍

呢间私房菜打破左我对素食嘅观念,原来素食都可以甘好味😍
2019-10-02
  • 招牌双喜咕噜