2025-06-23
✨澳洲150日穀飼黑毛安格斯牛西冷$278餐廳好細心,牛扒碟上菜時,底盤會放兩個小蠟燭仔,可以令牛扒保持溫度,我哋叫咗五成熟,生熟程度剛剛好,餐廳仲好貼心已經幫你切好牛扒,西冷牛扒屬於後腰脊部位,較有嚼勁,肉味比肉眼濃郁,油花分佈平均,有彈性✨慢煮伊比利豬鞍$208豬鞍用特製醃料醃製一晩後,慢煮後再煎,絕對係心機之作,肉質超Juicy,豬鞍切開充滿肉汁,肉質仲係粉紅色,仲有有兩款醬汁可以自行調味✨薯條 紅甜椒粉(辣)$58幼身薯條🍟,薯條炸得熱辣辣,香脆可口✨巴斯克芝士蛋糕$48個蛋糕芝士味好濃同creamy,中間仲可以做到少少芝士流心嘅效果,絕對值得一試✨D24榴槤忌康配新鮮榴槤果肉&椰子泡泡梳乎厘班戟$148梳乎厘係餐廳一大賣點,梳乎厘空氣感十足,蛋味特濃,仲有一大嚿新鮮嘅榴槤肉,加埋榴槤肉打埋一齊嘅忌廉,榴槤粉絲唔可以錯過✨Gin & Tonic $78餐廳供應好多款Cocktail 及Mocktail,紅酒白酒,真係好啱一班人過嚟食飯飲酒傾偈
✨慢煮伊比利豬鞍$208
✨薯條 紅甜椒粉(辣)$58
幼身薯條🍟,薯條炸得熱辣辣,香脆可口
✨巴斯克芝士蛋糕$48
✨D24榴槤忌康配新鮮榴槤果肉&椰子泡泡梳乎厘班戟$148