2019-11-03 40 浏览
今日收工同同事去左係利園果邊既玄鮨度食lunch由於係lunch time既關係, menu都係D定食咁既野, 價錢由3百幾蚊到5百幾蚊左右, 如果係想食靚食材既話真係幾抵.😁今日我地就揀左壽司果一個同埋特上果一個餐.首先黎到既係前菜 - 佢係芝麻醬+醋+海蜇咁既野, 細細杯, 好爽口, 絕對係開胃既小食黎架!食完之後就有個茶碗蒸, 呢一個絕對唔係講笑, 我真係未食過有咁多料既茶碗蒸!😳個味道好豐富架!然後就係主角! 我既Deluxe Chirashi!!🤓呢一碗野十分多野食! 我最中意就係佢個大吞拿魚, 咬落去超似肥豬肉, 好幸福既感覺😍😍當佢地既員工見到你食得差唔多既時侯, 會走埋黎問你要咖啡定係甜品既😋我就揀左咖啡, 同事揀左甜品, 係咖啡既奶凍呀!!😍睇落去好似唔係好多咁, 但其實真係有少少食唔曬🤤另外環境舒服企理 設計簡潔 食都食得開心啲!
今日收工同同事去左係利園果邊既玄鮨度食lunch

今日我地就揀左壽司果一個同埋特上果一個餐.

個味道好豐富架!

然後就係主角! 我既Deluxe Chirashi!!🤓

我就揀左咖啡, 同事揀左甜品, 係咖啡既奶凍呀!!😍

睇落去好似唔係好多咁, 但其實真係有少少食唔曬🤤

另外環境舒服企理 設計簡潔 食都食得開心啲!