2018-02-20 366 浏览
星期日下午同男朋友去左espuma一齊食個靚靚冬日棉花糖火鍋。之前喺網上面睇啲相,就覺得好靚、食物種類又多,就好想一試。上到去餐廳就安排咗兩人窗邊座位。雖然冇海景,但坐係窗邊,加上下午的柔光,真係好舒服、好享受!我哋叫咗一個冬日棉花糖火鍋,係伯爵茶「湯底」。另外叫多咗兩杯嘢飲,蜜瓜雪梨菊花茶同斑蘭紅絲絨熱朱古力。如果要比造型分,唔使講,睇相就知靚到爆哂分!冬日棉花糖火鍋既伯爵茶「湯底」好有伯爵茶味,一啲都唔係Hea整!隨你鍾意點食就點食。生果點、粉圓點、窩夫點、棉花糖點、馬卡龍點呢個伯爵茶「湯底」都係好襯,甜甜地好好味!蜜瓜雪梨菊花茶的味道不算新奇,但是因為有蜜瓜,所以很清甜,不錯!斑蘭紅絲絨熱朱古力真的很特別。如果你喜歡斑蘭,我相信你也會喜歡這杯飲品,不妨一試!下午食呢個tea 真係好享受,下次夜晚去食,睇埋夜景!

下午食呢個tea 真係好享受,下次夜晚去食,睇埋夜景!