2023-05-09
好耐無去港島嗰邊搵好嘢食啦 今次去咗銅鑼灣食依間bar chill下🥰 叫咗好多嘢食😋Cold Prawn with Aioli 鮮甜凍蝦配蒜茸蛋黃醬蝦肉彈牙爽口 同埋好新鮮 好易甩殼😋同埋真係好鮮甜 加埋蒜茸蛋黃醬都好夾😝Jaron Iberico 24Months 黑毛豬火腿24個月黑毛豬火腿果然係唔同啲 仲要係24個月🥰 食落有淡淡嘅榛子花香☺️而且份量都算多 亦都無咩筋 好正🤪Tortilla De Patata Spanish Potato Omlette 西班牙薯仔蛋餅大推依個薯條蛋餅😍超級特別🤩佢係一個蛋餅 但入面有好多薯仔 而且仲有好多汁 食落好香蛋味 同埋薯仔味 中意食薯仔同蛋嘅朋友仔千其唔好錯過啦😎Clams in Lemon Wine Sauce 檸汁白酒煮蜆大大隻蜆 完全無沙 肉質鮮甜🤪 份量亦都唔少🤩 加埋檸檬白酒汁 真係絕配呀😋Black Angus Ribeye 黑安格斯肉眼牛扒配香草青醬而主菜我地就叫咗份七成肉眼牛扒🥳煎得啱啱好 而且牛油味都好香 肉眼食落好嫩 都好香牛味👍🏻Rose Sangria//Virgin Sangria黎到bar梗係飲下酒啦🤪今
Rose Sangria//Virgin Sangria
黎到bar梗係飲下酒啦🤪今次我地沖咗兩杯Sangria🤓 如有想飲啲無酒精嘅Sangria 可以叫Virgin👍🏻 有埋啲士多啤梨肉 酸酸甜甜🥰