2021-09-16 48 浏览
最近放工同同事經過灣仔都比呢間新開嘅burger店吸引到,到今日終於忍唔住入去試左😆入面嘅staff全部都係外國人,點餐都要講英文🤣比人感覺似係高級版嘅five guys😂因為店內裝修得好靚!如果怕講英文嘅朋友仔可以去自助機度自己落單架!Signature Chicken [$48]佢中間塊雞真係超級大塊!而且雞肉好嫩好多汁🥰一淡啱落去d汁就不斷流出黎🤤而且雞塊上面有d秘制嘅粉調味🤤食落好特別Chicken Katsu (Plain Bun) [$48]同店員吹水嘅時候佢地有講到其實佢地選食材係全部都有嚴格挑選過,而且食物都係即叫即整😍但係就算係咁都唔會等好耐一個餐👍🏻呢個漢堡包比啱啱個個多左個醬汁及番茄黎搭配,食落口感豐富,番茄完全中和左雞肉嘅油膩感,啱啱好Seasoned Crispy Fries [$20]呢個薯條好食到我個同事停唔到口😂剩係剩低少少比我😂佢嘅薯條唔會好似m記咁炸到好乾🥲食落仲大大啖薯仔肉😋Chicken Wings [$28]唔係講笑佢d雞肉真係好多肉汁,好正💕💕Cappuccino [$25]25蚊飲到杯大大杯嘅cappuccino 你話邊度搵?仲要咖啡味好出

Signature Chicken [$48]

Seasoned Crispy Fries [$20]

Chicken Wings [$28]
唔係講笑佢d雞肉真係好多肉汁,好正💕💕

Cappuccino [$25]
25蚊飲到杯大大杯嘅cappuccino 你話邊度搵?仲要咖啡味好出😍

Oolong Tea [$20]
雖然色水同飲落都唔算太重茶味,但係20蚊大大杯都抵飲嘅!

Mochi Ice (Vanilla & Sweet Potato) [$10@1]
呢個應該唔使點介紹香港人應該好熟悉啦吧😆但係驚喜嘅係個新味蕃薯味真係好正!食落真係好重嘅蕃薯味😂鍾意食蕃薯嘅朋友仔一定要試!

不得不提嘅係佢地嘅staff真係好熱情同好好服務態度👍🏻落單嘅時候會同你傾下計會suggest野食比你💯