2012-02-23 17 浏览
和太太放工去行一田,正值食飯時間,心想附近搵位唔容易,所以去food court食算啦!心想日式food court差極也有一定水準吧!見到一間新店子:白樂天,都幾有趣咪試下囉!點知真係比老婆講中,領咗野!見張傳單有晚市套餐,一湯,一飯,一餸售三十九元。OK就去馬,一心想試下新野啦! 一湯叫了海鮮湯,日式飯團及香孤肉丸。。。。行去等拿食物,鮮茄海鮮湯,D配料真係多,但樣樣都冇味嘅!蝦,帶子,鮮茄。。。。等等,只是放在紅色的湯裡,仲以為是道具! 輪到個飯團,在旁一個冇蓋的碟拿出來,是涼的,同樣是冇味嘅!說甚麼三文魚或明太子。。。。真係唔知食咗咩!最後個肉丸也不想提了!以接近四十元的售價,雖然真係唔貴,但食D咁嘅野,真係搵自已辛苦!!!!!!!我話過唔會再試!也忠告各位不要領野!
,仲以為是道具!
2012-02-20