2010-02-18
八點半入座, 坐咗一個鐘都未有嘢食!!猛催侍應, D侍應扮聽唔到, 聽到又笑住話枱枱都係咁!!!!後來侍應又話四樓出單機壞咗, 全部人都冇嘢食!!!仲笑笑口講到唔關佢事, 完全唔想理人!!!又過咗好耐, 部長見附近嘅人客好嬲, 先捧住少少嘢食出嚟問大家要唔要, 每枱先攞咗一兩碟嘢淥住先...根據我觀察, 幾乎成層樓嘅食客都係望住個煲, 等嘢食嚟, 而廚房係好耐先出一次嘢...我懷疑係特登拖延!!!過咗個幾鐘, 開始見D食物有跟單出, 但又出錯晒, 冇叫過嘅就嚟, 叫咗嘅冇嚟過我哋再催侍應, 侍應叫我哋再寫單, 寫咗幾張單一模一樣嘅單, 都只係嚟咗唔夠三分一嘢食, 好無奈等到十點, 一碟肉都冇食過, 隔離枱起哄鬧部長, 部長先拎幾碟肉俾佢地我同朋友亦催侍應俾D肉食好喎, 係咪唔駛俾錢??等到十點三, 見附近D枱陸續埋單走, 先出咗三碟肉嚟我枱, 終於忍唔到, 等到十點半, 冇嘢食再出, 我趕住去睇戲, 唯有認輸埋單走...任食火煱, 每位百七蚊, 坐咗兩個鐘, 竟然係食得三成飽!!!
八點半入座, 坐咗一個鐘都未有嘢食!!
我同朋友亦催侍應俾D肉食好喎, 係咪唔駛俾錢??
等到十點三, 見附近D枱陸續埋單走, 先出咗三碟肉嚟我枱,