2021-07-31
好耐冇食過🐔雞煲+🍲打邊爐啦,今次一次過滿足哂2樣😋喱間之前友人帶我黎過,覺得都唔錯所以今次再翻兜。🥢食物🍴1️⃣雞半隻$159: 🌱芫茜係不留情放上雞煲到,好多🤭(唔要芫荽嘅朋友要提早講聲啊!)我地叫左小辣,唔算好辣有少少麻;d雞好滑,啖啖肉,入面仲有豬皮同洋蔥一齊煲。食完雞落滾水做打邊爐都夠味,不過可以加錢轉其他湯底架!2️⃣手切頂級安格斯(小)$159: 擺盤見到每一塊既雪花紋理好靚,牛味香濃。3️⃣黑豚肉$60: 肉質細嫩,脂肪平均,唔錯。4️⃣鬼馬墨魚$35: 上面是墨魚🦑下面是油炸鬼,配搭幾特別,建議墨魚向湯方向滾2-3分鐘內就食得啦。5️⃣四寶丸$47: 金沙魚旦入面有流沙咸蛋黃;火辣牛丸越食越辣,不過都幾特別😂另外仲有芝心丸+爆炸魚籽球。💥環境💥入面既牆壁好多色彩繽紛嘅畫,畫得都幾靚有創意,裝修環境似高級大排檔,坐得幾舒服😌💥服務💥店員(疑似老闆😂)都會講下有咩建議,例如會按你需要介紹湯底,都幾有禮貌。
🥢食物🍴
食完雞落滾水做打邊爐都夠味,不過可以加錢轉其他湯底架!
3️⃣黑豚肉$60: 肉質細嫩,脂肪平均,唔錯。
💥環境💥
💥服務💥